Sommarjobba som dokumentationsadmin­istratör

Senaste ansökningsdag:

Vill du också vara med och bidra till att Sverige aldrig stannar? Ta chansen och sommarjobba i en utvecklande och samhällsviktig verksamhet. Nu söker vi en person som vill arbeta med anläggningsdokumentation hos oss på Svenska kraftnät.

Är du en driven och nyfiken person med intresse för elbranschen? Då har du chansen nu! Svenska kraftnät utvecklar och förvaltar Sveriges stamnät för el - elens motorvägar.

Svenska kraftnät söker nu dig som vill hjälpa till med att digitalisera ritningar och dokumentation och få in dessa i våra system. Du kommer att tillhöra enheten Anläggningsdokumentation som består av 13 personer. Anläggningsdokumentations övergripande ansvar är att förvalta den tekniska anläggningsdokumentationen hos Svenska kraftnät.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som dokumentationsadministratör kommer du främst att ansvara för att digitalisera och ordna upp ritningar och dokumentation för Svks olika anläggningar.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning, till exempel inom elkraft eller eldistribution. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att jobba med arkiv och ritningar. Vidare har du erfarenhet av:
> MS Office, ritprogram som Paint.NET och AutoCAD
> Du är kommunikativ och uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift

Dina personliga egenskaper
Du är driven, social och kan jobba både i grupp såväl som självständigt. Du har lätt för att skapa nya relationer då denna roll innebär många kontaktytor i organisationen. Svenska kraftnät arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.

Eftersom vi arbetar med viktig infrastruktur i samhället så är våra tjänster säkerhetsklassade och svenskt medborgarskap är därför ett krav.

Vill du veta mer, kontakta gärna rekryterande chef CJ Åkerberg, tel. nr.010-4758426. Fackliga representanter är Erik Böhlmark, SACO, tel. 010-475 86 14 och Stefan Ekberg, ST, tel. 010-475 82 91. Du når oss också via e-post: forcarljo-han.akerberg@svk.se.

Välkommen med din ansökan senast den 3 april, 2017. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Vi beräknar att ta kontakt med sökande under slutet av mars/ början av april månad.