Sommarjobba som fastighetsadmin­istratör på Svenska kraftnät

Senaste ansökningsdag:

Vill du också vara med och bidra till att Sverige aldrig stannar? Ta chansen och sommarjobba i en utvecklande och samhällsviktig verksamhet. Nu söker vi en person som vill arbeta med fastighetsservitut och ledningsrätter hos oss på Svenska kraftnät.

Svenska kraftnät söker nu dig som vill utreda markrättigheterna för våra ledningar. Du kommer att tillhöra enheten Markåtkomst som består av nio personer. Enhetens övergripande ansvar är att säkerställa att Svenska kraftnät har rättighet till den mark som behöver tas i anspråk för att bygga och förvalta stamnätet.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg. Anställningsperioden är mellan 2017-06-01 och 2017-06-30.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som fastighetsadministratör kommer att innebära att genomföra ett utredningsarbete som syftar till att dokumentera de markrättigheter och anknytande tillstånd som Svenska kraftnät har för de anläggningar som berörs av förnyelselagen.

Din bakgrund
Vi söker dig som studerar till Lantmätare, Samhällsbyggare, GIS-specialist eller motsvarande.
Vidare har du erfarenhet av:
 Du har kunskaper i och erfarenhet av arbete med officepaketet.
 Du är kommunikativ och uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har:
 Grundläggande juridiska kunskaper kring fastighetsfrågor, såsom servitut och ledningsrätt.
 Erfarenhet av Lantmäteriets olika tjänster, exempelvis ArkivSök.
 Grundläggande kunskaper i GIS.

Dina personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbeta då denna roll innebär kontakt med olika delar av organisationen.
Du har god ordning och struktur i ditt arbete och i dina leveranser. Du har god förmåga att arbeta självständigt och ett eget driv.

Svenska kraftnät arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering. Eftersom vi arbetar med viktig infrastruktur i samhället så är våra tjänster säkerhetsklassade och svenskt medborgarskap är därför ett krav.

Vill du veta mer, kontakta gärna rekryterande chef  Katarina Larsson, tel. nr. 010-475 87 84. Fackliga representanter är Erik Böhlmark, SACO, tel. 010-475 86 14 och Stefan Ekberg, ST, tel. 010-475 82 91. Du når oss också via e-post: fornamn.efternamn@svk.se.

Välkommen med din ansökan senast den 27 mars 2017. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Vi beräknar att ta kontakt med sökande i början av april månad.