Traineernas blogg

Följ våra traineers vardag genom deras egen blogg.

Traineebloggen

2017 – Uppstarten på det nya året

Det nya året kickstartade med Traineemodul 2. Den senaste tiden har fokus främst varit på löpande arbete på enheten, vilket gjorde att det var extra roligt att sammanstråla i traineegruppen igen. Modulen har Tydlighet som ledord och det var också temat på de två utbildningsdagarna som vi nyligen genomfört.

Presentationsteknik och kärnkraftverk

Hej! Kul att du läser traineebloggen! Jag heter Pontus Romanus och det här är mitt första inlägg. Idag skriver jag lite om vad vi traineer gjort sedan sist och några ord om framtiden. Den är spännande och jag ska berätta varför! Kommunikation, det vill jag också prata om. Temat blir framtiden och kommunikation.

Att lära känna Svenska kraftnät

I rollen som trainee på Svenska kraftnät är det viktigt att skapa sig ett helhetsperspektiv av organisationen. Inledningsvis fick vi därför i uppgift att intervjua medarbetare på olika avdelningar för att skapa oss en förståelse för vår verksamhet och vårt uppdrag. Detta var självklart också till stor nytta för att ta oss igenom alla kluriga förkortningar som varje nyanställd ställs inför!

Väst och hjälm på igen

Tiden på Svenska kraftnät går fort och vi traineer går in på vår fjärde vecka. Denna vecka har vi haft fullt upp med både aktiviteter tillsammans och enskilt på respektive avdelning.

Granskad