Hoppa till huvudinnehåll
Sök
Till startsidan

FiftyWeb

FiftyWeb är en kanal som marknadsaktörer kan använda för att kommunicera med Fifty. Lösningen kräver inloggning och varje aktör har endast tillgång till sina egna uppgifter.

För att komma till FiftyWeb, klicka på loggan:

Fifty-logga

Kom i gång med FiftyWeb

1. Klicka på loggan ovan. FiftyWeb kräver att den senaste versionen av java är installerad på klienten. Det är inte alla webbläsare som stöder java, vi rekommenderar därför att du använder Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox.

2. Logga in med användarnamn och lösenord.

3. Börja använda FiftyWeb.

Dokumenten Installationsvägledning, som beskriver hur du installerar FiftyWeb för första gången, och Användarhandbok finns i dokumentlistan nedan.

Viktig information till aktörer angående FiftyWeb och Java

Oracle meddelar att Java 8, som idag används av FiftyWeb, inte kommer att uppdateras för företagsanvändare efter januari 2019 om man inte betalar för en licens. Användare av FiftyWeb måste själva ombesörja att klientlicens för Java 8 tecknas med Oracle och att uppdateringar underhålls.

Oracle har utlovat att supporten för Java 8 kommer att finnas tillgänglig till 2025 till en licenskostnad som finns på Oracles hemsida. Mer information kan laddas ned här. (pdf, nytt fönster)

Det finns för närvarande ingen plan att FiftyWeb kommer kräva något annat än Java 8.

Av säkerhetsskäl ber vi aktörerna att alltid använda den senaste versionen av Java 8 tillsammans med FiftyWeb, även om det kan fungera med äldre versioner.

Frågor angående detta skickas till fifty@svk.se.

Kontakt

För aktörsfrågor till Fifty används epostadressen fifty@svk.se. Den bevakas av projektet under kontorstid och återkopplingstiden är upp till 5 dagar. Vid händelse av en incident ska inte denna brevlåda användas.

Granskad