Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Hoppa till huvudinnehåll

Workshop om det europeiska projektet MARI

Den 18 december 2020 arrangerar MARI-projektet, i samarbete med ENTSO-E, en workshop för intressenter. I denna workshop kommer MARI-projektet informera om de olika om egenskaperna för mFRR-bud, aktiveringsoptimeringsfunktionen (AOF), gränsöverskridande marginalpriser (cross-border marginal price).

MARI är ett gemensamt TSO-projekt som syftar till att implementera den europeiska mFRR-plattformen. Tillsammans med den europeiska aFRR-plattformen, PICASSO, möjliggörs för TSO:er att netta obalanser och utbyta balansenergi i Europa. Syftet med integreringen av energibalansmarknaderna är förbättrad ekonomisk och teknisk effektivitet, samtidigt som en trygg elförsörjning upprätthålls.

MARI-projektet kommer också att informera om den uppdaterade färdplanen för anslutning för mFRR-plattformen, som publicerades på ENTSO-E-webbplatsen den 13 november 2020.

Denna workshop följer upp tidigare workshops för intressenter (4 september 2017, 5 oktober 2017, 20-21 juni 2018, 18 oktober 2018, 13 juli 2020) och andra offentliga samråd och intressentmöten.

Information om workshop om det europeiska projektet MARI

Typ: Öppen

När: 18 december 2020

Hur: Mötet är digitalt

Var: Efter anmälan får du ett bekräftelsemeddelande som innehåller information om hur du deltar på webinaret.

Anmälan: Anmäl dig till workshopen den 18 december 2020 (på engelska, nytt fönster)

Kontakt: För mer information, ta del av agendan eller kontakta ricardo.renedowilliams@entsoe.eu.

Granskad