Hoppa till huvudinnehåll
Sök
Fotograf: Tomas Ärlemo

Din utveckling

Vi har som mål att bli en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Ett mål som vi aktivt arbetar för att nå. I vår organisation har vi plats för både specialister och generalister inom olika områden - hitta din drivkraft och dela den med oss. Vi hjälper dig att utveckla den!

Hos oss är varje medarbetare viktig, för utan dem kan vi inte fullfölja vårt uppdrag. I vår spridning av kompetens och personligheter finns det något som förenar, stoltheten för vårt samhällsviktiga uppdrag och vikten av att ha meningsfulla och intressanta arbetsuppgifter.

Hur kan du utvecklas hos oss?

Vi satsar på kompetensutveckling hos våra medarbetare för att alla ska kunna fullfölja sitt uppdrag men självklart också för att både attrahera och behålla våra talanger. 

Vi har också ett förberedande ledarprogram som riktar sig till de som vill ta ett steg vidare i sin utveckling och mot en ledarfunktion. 

Hos oss är varje medarbetare viktig

Vi ger dig möjlighet att fördjupa dig inom ditt område och ytterligare bygga på din kompetens. Vi är i stor utsträckning en högspecialiserad kunskapsorganisation och beroende av varje medarbetares specialistkompetens. Därför satsar vi på att utbilda och utveckla både individer och grupper.  Kompetensöverföring mellan medarbetare är också ett viktigt inslag.

Granskad