Sommarjobba inom Driftutbildning på Svenska kraftnät

Senaste ansökningsdag:

Vill du också vara med och bidra till att Sverige aldrig stannar? Ta chansen och sommarjobba i en utvecklande och samhällsviktig verksamhet. Nu söker vi en person som vill arbeta med att skapa onlinekurser hos oss på Svenska kraftnät.

Är du en driven och nyfiken person med intresse för elbranschen? Då har du chansen nu! Svenska kraftnät utvecklar och förvaltar Sveriges stamnät för el – elens motorvägar.

Att leda och organisera i en snabb föränderlig värld kräver nytänkande i många avseenden hos organisationer. Samtidigt blir behovet på kontinuerligt, livslångt lärande för de flesta medarbetare allt viktigare. Att göra omställningar genom att i allt högre grad gå ifrån traditionella klassrumsutbildningar till onlinekurser och webbaserade utbildningar och på så sätt effektivare använda resurser i form av tid, plats och personal bedöms väldigt prioriterat.

Svenska kraftnät söker nu dig som vill vara delaktig i att skapa webbaserade utbildningar. Du kommer att tillhöra enheten Driftutbildning/Driftstyrning som består av 10 personer varav tre arbetar med utbildningsfrågor. Driftutbildnings övergripande ansvar är att certifiera operatörer som arbetar i kontrollrummet samt att skapa utbildningar för driftens övriga personal hos Svenska kraftnät. 

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som driftutbildare kommer du främst att ansvara för att skapa webbaserade utbildningar att använda inom driftens certifieringsprocess samt skapa kurser för övriga delar av verket inom driftens område. Tjänsten kommer även att innefatta: 
> Arbeta med det administrativa stödet för certifieringsprocessen
> Skapa webbaserade utbildningar för personalen

Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom redigering av videofilmer och få en unik chans att lära dig mer om elmarknaden och det svenska stamnätet för el.

Din bakgrund
Du ska ha dokumenterad kunskap inom medieredigering eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vidare har du erfarenhet av:
> En viss erfarenhet av att skapa kursmaterial
> Undervisningsverksamhet
> Du talar samt förstår svenska och engelska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper
Som person är du öppen och positiv samt har lätt för att skapa nya relationer då denna roll innebär många kontaktytor i organisationen. Du klarar av att arbeta självständigt och målinriktat samt brinner för utbildningsverksamhet. Det är också av vikt att fungera i lag dvs. kunna initiera, medverka och bidra till gemensamma lösningar framtagna av gruppen.

Vill du veta mer, kontakta gärna rekryterande chef Sara Jonsson, tel. nr. 010-475 81 71 eller ansvarig inom driftutbildning Habib Zohali tel. nr. 010-475 82 98. Fackliga representanter är Erik Böhlmark, SACO, tel. 010-475 86 14 och Stefan Ekberg, ST, tel. 010-475 82 91. Du når oss också via e-post: fornamn.efternamn@svk.se.

Välkommen med din ansökan senast den 25 mars. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar. Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.