Sommarjobba som servicemed­arbetare på Svenska kraftnät

Senaste ansökningsdag:

Vill du också vara med och bidra till att Sverige aldrig stannar? Ta chansen och sommarjobba i en utvecklande och samhällsviktig verksamhet. Nu söker vi en person som vill arbeta med kontorsservice hos oss på Svenska kraftnät.

Svenska kraftnät söker nu dig som vill arbeta med kontorsservice. Du kommer att tillhöra enheten HS som består av 12 personer. HS övergripande ansvar är att hantera den interna administrationen samt lokal och fastighetsfrågor.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg och avser sommarjobb 3 veckor  under juni-augusti enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare hos oss får du arbeta med i huvudsak diverse vaktmästaruppgifter i Svenska kraftnäts lokaler i Sundbyberg.
Rollen innefattar bland annat:

> inkommande och utgående post
> vaktmästarjobb
> administrativt arbete som uppdatering av platslistor
> åtgärda felanmälningar/ärenden

Din bakgrund
Vi söker dig som är minst 16 år. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Dina personliga egenskaper
Som servicemedarbetare hos oss behöver du ha ordningssinne och ett effektivt samt proaktivt arbetssätt. Du planerar självständigt ditt arbete och har ett vänligt bemötande då det är en serviceroll med många kontaktytor i organisationen.

Svenska kraftnät arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering. Eftersom vi arbetar med viktig infrastruktur i samhället så är våra tjänster säkerhetsklassade och svenskt medborgarskap är därför ett krav.

Vill du veta mer, kontakta gärna rekryterande chef Lena Lagerkvist, tel. 010-475 81 43. Fackliga representanter är Maria Bergqvist, SACO, tel. 010-475 82 90 och Stefan Ekberg, ST, tel. 010-475 82 91. Du når oss också via e-post: fornamn.efternamn@svk.se.

Välkommen med din ansökan senast den 26 mars 2018. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Vi beräknar att ta kontakt med sökande i början av april månad.