Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Förmåner

När vi frågar våra medarbetare om hur det är att arbeta hos oss får vi ofta svaret - bra förmåner! Hos oss blir du en del av en dynamisk arbetsplats med spännande utmaningar. Det är viktigt för oss att du delar vårt engagemang för samhällsnyttan men det är precis lika viktigt att du trivs hos oss. 

Här får du växa och ta ansvar i en föränderlig organisation, och under din tid hos oss erbjuder vi dig:

Ett friskt Svenska kraftnät

Vi är måna om att ha en hälsosam arbetsplats och vill göra det lätt för våra medarbetare att ta hand om sig. Här har du möjlighet till massage på kontoret.

Alla våra medarbetare får även varje år ett friskvårdsbidrag. Friskvårdsbidraget kan du använda bland annat för massage, gym, dans och yoga.

Skulle du bli sjuk hjälper vi dig med ersättning för läkarvård och eventuella mediciner upp till högkostnadsskyddet.

Vi har också en aktiv fritidsförening som kallas Kraftkällan, med sektioner för flertalet idrotter, kultur, film och kör.

Balans i livet

För att du ska kunna ha balans i livet undviker vi att lägga möten tidiga morgnar och sena eftermiddagar. Det gör vi med förhoppning om att kunna underlätta våra medarbetares livspussel.

Utfyllnad av lön vid föräldraledighet

Vi uppmuntrar att alla medarbetare ska kunna vara föräldralediga. Därför gör vi en extra utfyllnad utöver grundläggande föräldrapenning. 

Vi ger också individanpassade möjligheter, som till exempel att växla lön mot fler eller färre semesterdagar, växla lön mot högre pensionsavsättning eller löneväxling vid synkorrigering.

Vi berättar gärna mer när du kommer hit på intervju!

Granskad