Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Barsebäck-Sege

Välkomna på informationsmöten i september!

Svenska kraftnät välkomnar er på informationsmöten där berörda fastighetsägare och andra intresserade har möjlighet att träffa representanter från Svenska kraftnät och få mer information om Barsebäck-Sege. Mötena hålls måndag 9 september i Hjärup och tisdag 10 september i Bjärred. Mötena är i formen öppna hus mellan där ni är välkomna mellan 17.00 och 20.00.

Svenska kraftnät välkomnar er på informationsmöten där berörda fastighetsägare och andra intresserade har möjlighet att träffa representanter från Svenska kraftnät och få mer information om den planerade förnyelsen mellan Barsebäck och Sege. Vi har mötestillfällen måndag 9 september i Hjärup och tisdag 10 september i Bjärred. Mötena hålls som ett öppna hus mellan 17.00 och 20.00, då representanter från Svenska kraftnät finns tillgängliga för att informera om projektet och besvara era frågor. 

  • Tid: måndag 9 september, 17.00 till 20.00
    Plats: Hjärupslundsskolans matsal
    Adress: Ämnesvägen 2, 245 80 Staffanstorp

  • Tid: tisdag 10 september, 17.00 till 20.00
    Plats: Bjärehovskolans matsal
    Adress: Lingvägen 17, 237 34 Bjärred

Informationsbrev har skickats till ägare av fastigheter som berörs av arbetet, men alla som vill är välkomna på de öppna husen. Ingen presentation är planerad och inga andra hålltider finns att passa, så det går bra att komma till när det behagar. Det serveras enklare fika med smörgåsar, bullar, kaffe och dylikt. Med hänsyn till sommaren kommer en påminnelse att skickas ut närmare mötesdatumen.   

Vi ser fram emot att träffa er!