Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bildexempel på Roll ups

Expo

Det finns färdiga mallar som ska användas vid framtagandet av material som ska användas för till exempel mässor.

Roll-ups

För produktion av roll-ups finns färdiga InDesign-mallar som innehåller typografimallar. Mallarna består av tre grundlayouter i formatet 85 x 220 cm; en med endast text, en med text och bild/illustration och en med endast bild. Mallarna finns i tre bakgrundsfärger; blå, vit och grå. Inga andra färger får användas. Om bilder används, kontrollera att de håller minst 100 dpi i upplösning.

För att kunna ladda ner Svenska kraftnäts InDesign-mallar krävs ett lösenord, som du får efter att ha kontaktat webbredaktor@svk.se och styrkt att du har licens för typsnitten Whitney.

Information om hur du köper typsnitten finns på sidan Typografi. Öppnas i nytt fönster

Ladda ner InDesign-mallar. Öppnas i nytt fönster

Fasadskyltar

Svenska kraftnäts fasadskyltar är i borstat rostfritt stål. Skyltarna bakbelyses nattetid med blått ljus, som motsvarar PMS 312.3.

Bildexempel på fasadskylt

Flaggor

Svenska kraftnäts flagga trycks i en silverfärg motsvarande PMS 877 där symbolen sparas ut och därmed blir vit. Symbol som ska användas är Symbol_Negativ.eps.

Bildexempel på flaggor

Kontakt

Granskad