Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Hoppa till huvudinnehåll
Ediel- och avräkningskonferensen

Välkommen att anmäla dig till Ediel- och avräkningskon­ferensen 2019

Svenska kraftnät och Elmarknadsutveckling bjuder in elmarknadens aktörer till den årliga Ediel- och avräkningskonferensen den 9-10 oktober 2019. Välkommen att lyssna på intressanta talare och träffa kollegor i branschen.

Ediel- och avräkningskonferensen anordnades första gången för 15 år sedan med syftet att förtydliga och informera elmarknadens aktörer om förändringar av regelverk. Konferensen är idag en mötesplats för många nordiska branschaktörer och har blivit en av Sveriges elmarknads största. 2018 noterades 380 deltagare, vilket innebar nytt deltagarrekord för andra året i rad.

I år får du som deltagare bland annat lyssna till erfarenheterna från driftsättningen av den norska hubben som skedde i början av 2019. Program och information om anmälan finns på svk.se/edielkonferens.

Välkommen med din anmälan senast den 6 september!