Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Sista chansen att anmäla sig till Ediel- och avräkningskonferensen 2021

Ediel- och avräkningskonferensen är en av Sveriges elmarknads största mötesplatser för nordiska branschaktörer. Missa inte att anmäla dig till årets konferens senast fredagen den 8 oktober!

Konferensen har anordnats sedan 2005 och erbjuder ett späckat program med många intressanta talare. I år får du som deltagare bland annat höra Svenska kraftnäts strategiska driftchef Erik Ek berätta om de utmaningar kraftsystemet står inför.

– Vi har ett intressant program och ser verkligen fram emot att träffa våra kollegor från branschen igen, säger Oscar Ludwigs, verksamhetsansvarig för Ediel på Svenska kraftnät.

Konferensen äger rum den 11-12 november på Clarion Hotel Arlanda. Program och information om anmälan hittar du på www.svk.se/edielkonferens.

Oscar Ludwigs_Edielkonferensen.jpg
Oscar Ludwigs på Ediel- och avräkningskonferensen 2019

Ediel- och avräkningskonferensen arrangeras av Svenska kraftnät i samarbete med Elmarknadsutveckling. För frågor, vänligen kontakta edielkonferens2021@svk.se.