Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Välkommen att anmäla dig till Ediel- och avräkningskonferensen 2022!

Svenska kraftnät och Elmarknadsutveckling bjuder in marknadens aktörer till den årliga Ediel- och avräkningskonferensen, som går av stapeln den 20-21 oktober på Quality Hotel Friends i Stockholm. Välkommen med din anmälan senast den 9 september!

Ediel- och avräkningskonferensen har anordnats sedan 2005 och är idag en av Sveriges elmarknads största mötesplatser för nordiska branschaktörer. Här samlas marknadens aktörer för att uppdatera sig om vad som händer på elmarknaden och träffa sina branschkollegor.

– Ediel- och avräkningskonferensen är ett uppskattat forum bland aktörerna och vi är väldigt glada att kunna genomföra den även i år, säger Oscar Ludwigs, verksamhetsansvarig för Ediel på Svenska kraftnät.

Utöver branschens medlemmar i Elmarknadsutveckling får vi bland annat lyssna till Svenska kraftnäts säkerhetsskyddschef Erik Nordman, avdelning Elmarknads chef Malin Stridh och generaldirektör Lotta Medelius-Bredhe.

Mer information om konferensen och hur du anmäler dig hittar du på svk.se/edielkonferens. Välkommen med din anmälan senast den 9 september!

Scenen på Edielkonferensen 2021