Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Hoppa till huvudinnehåll

Offentligt samråd om avbrytande och återupptagande av marknadsaktiviteter

Svenska kraftnät genomför ett offentligt samråd i enlighet med artikel 7 i Kommissionens förordning (EU) 2017/2196 av den 24 november 2017 om fastställande av nätföreskrifter för nödsituationer och återuppbyggnad avseende elektricitet (ER). Samrådet gäller förslag till regler som rör tillfälligt avbrytande och återupptagande av marknadsaktiviteter i enlighet med artikel 36 i förordningen samt förslag till regler för avräkning i händelse av tillfälligt avbrytande av marknadsaktiviteter i enlighet med artikel 39.

Samrådet är öppet till torsdag den 1 november kl. 17. Synpunkter på förslaget skickas antingen via e-post till operationscodes@svk.se eller per post till Svenska kraftnät, Registrator, Box 1200, 172 24 Sundbyberg. Märk yttrandet med diarienummer 2018/1221.

Svenska kraftnät önskar att kommentarerna skrivs med hänvisning till det förslag som berörs för att säkerställa korrekt hantering av samtliga kommentarer.

Konsultationsunderlaget återfinns nedan:

Konsultationsunderlag