Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Hoppa till huvudinnehåll

Offentligt samråd om villkor avseende balansering

Svenska kraftnät genomför ett offentligt samråd i enlighet med artikel 10 i Kommissionens förordning (EU) 2017/2195 av den 23 november 2017 om fastställande av riktlinjer för balanshållning avseende el (GL EB). Samrådet gäller förslag på villkor avseende balansering i enlighet med artikel 18 i förordningen.

Samrådet är öppet till måndagen den 28 maj 2018, kl. 10. Synpunkter på förslaget skickas antingen via e-post till brp_bsp@svk.se eller per post till Svenska kraftnät, Registrator, Box 1200, 172 24 Sundbyberg. Märk yttrandet med diarienummer 2018/1008.

Svenska kraftnät önskar att kommentarerna skrivs med hänvisning till den artikel som berörs för att säkerställa korrekt hantering av samtliga kommentarer.

Under konsultationsperioden kommer Svenska kraftnät att arrangera en hearing för att föra en dialog med aktörer kring konsultationsunderlaget. Mer information om hearingen publiceras inom kort.

Konsultationsunderlaget återfinns nedan:

Dokument