Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Kick-off och teambuilding

För att komma in i arbetet här på Svenska kraftnät är det ju, förutom att bli introducerad till sina uppgifter och lära sig allt om elnätet, även viktigt att lära känna varandra och att få en chans att känna sig välkomna. Extra viktigt blir kanske detta under rådande pandemisituation, när mycket jobb sker hemifrån och det är svårt att träffa sina nya kollegor. Den tidigare traineegruppen, T18, såg därför till att ordna en hel eftermiddag fylld av roligheter för oss. Superskoj tyckte vi!

Redan klockan 14.30 var det inbokat att vi skulle ses i fikarummet på Sturegatan. Väl där blev vi indelade i lag och fick kasta oss in i kluriga uppgifter att lösa.

Genom en mängd olika finurliga ledtrådar och gåtor tog vi oss runt på uppdrag i hela Sundbyberg innan dagen avslutades uppe på Sundbybergs högsta punkt, i vattentornet, för god pizza och trevligt umgänge. Ett väldigt fint välkomnande blev det. Tack för det T18!

Traineegänget runt middagsbord

För att komma närmare varandra i Traineegruppen har vi även bestämt att vi varje vecka ska ha någon som är ansvarig för en fritidsaktivitet. Förra veckan var det klättring som stod på schemat. Några i gruppen klättrar sedan tidigare, medan det för andra var första gången de fick ta sig upp på den höga väggen.

Läskigt tyckte vissa, kul tyckte andra. Oavsett en bra aktivitet för att lära känna varandra ännu bättre och för att öva på att våga lita på varandra!

klättring_trainee_660.png