Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vy från backe i Orsa

Traineernas blogg. Längdskidresa till Orsa med Kraftkällan!

Tja tja bloggen! För två veckor sedan var sex av oss traineer iväg till Orsa Grönklitt tillsammans med 60 andra Svenska kraftnät-kollegor. Resan ordnades av vår personalförening Kraftkällan, närmare bestämt Kraftkällans längdskidssektion. Mycket trevligt!

Resan innehöll bland annat bastubad plus snörullning, skidlektion, utförsåkning för vissa i gänget, AW med hela Svenska kraftnät-ligan och till och med lite, lite sol!

Resan visade sig vara en riktig teambuilding-upplevelse där vi sex fick dela på en stuga, hjälpas åt med matlagning, enas om spelregler i MYCKET avancerade strategispel, bemästra skidspåren i både uppför och nerför trots emellanåt tungt före. Den mest krävande teambuildingsövningen var de tre fastkörningarna med bilarna några 100 meter från stugan. Grus, lårmuskler, hjälpsamma grannar, en och annan sur min och en bränd koppling tog oss igenom utmaningen. Vi kom både dit och hem hela och glada - som ett tightare team!

Ebba, Viktor, Greta, Alicia, Victoria och Emil

Traineerna åker skidor

Traineerna åker längdskidor

Traineerna spelar spel