Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Rapporter och resultat

Här hittar du rapporter och resultat inom dammsäkerhetsområdet.

Energiforskrapporter inom dammsäkerhetsområdet

Svenska kraftnät har upprättas en förteckning över rapporter med relevans för dammsäkerhetsområdet, som publiceras hos Energiforsk från 1995 och framåt. Via förteckningen kan du söka på olika ämnesområden och kostnadsfritt ladda hem rapporter.

Svenska kraftnäts förteckning över Energiforsksrapporter från 1995 och framåt. (.xlsx) Ladda ner

Pågående projekt och rapporter på Energiforsks webbplats. Öppnas i nytt fönster

Internationellt expertutbyte och ICOLD-bulletiner

Svenska kraftnät stödjer även svenska experters medverkan i tekniska kommittéer inom International Commission on Large Dams (ICOLD). Kommittéerna tar fram bulletiner, som samlar kunskap och vägledning om dammar och dammsäkerhet.

Vi har tagit fram en förteckning över samtliga bulletiner och andra ICOLD-publikationer. I förteckningen kan du söka på ämnesområden med mera.

Svenska kraftnäts förteckning över ICOLD-bulletiner fram till och med 2021. (.pdf) Öppnas i nytt fönster

Sammanställning av sammanfattningar från ICOLD-bulletiner fram till och med 2021. (.pdf) Öppnas i nytt fönster

Bulletinerna finns på ICOLDs webbplats och är gratis för medlemmar i SwedCOLD. Jobbar du på en myndighet? Kontakta oss för mer information om hur du får fri tillgång till bulletinerna.

Information om ICOLDs verksamhet, och rapportering från kommittéerna finns på den svenska kommitténs webbplats, SwedCOLD. Öppnas i nytt fönster

Granskad