Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Välkomna på informationsmöten 10 och 11 mars!

Inför byggstarten bjuder Svenska kraftnät in till informationsmöten där vi tillsammans med ansvarig entreprenör Linjemontage AB informerar om hur förnyelsen kommer att genomföras och svarar på frågor. Vi kommer att ha ett mötestillfälle i Hjärup 10 mars och ett i Södra Sandby 11 mars. Varmt välkomna!

Efter flera års planering och förberedande arbeten går projektet nu in i byggfasen. Svenska kraftnät har upphandlat Linjemontage AB som utförare av entreprenaden med NCC som underentreprenör för markarbeten. Byggstart kommer att ske under mars/april och inför det vill Svenska kraftnät tillsammans med Linjemontage AB bjuda in berörda fastighetsägare, närboende och andra intressenter till informationsmöten.

På mötena finns representanter från såväl Svenska kraftnät som entreprenörer på plats för att berätta mer om hur ledningsförnyelsen ska genomföras och föra en dialog om hur arbetet kan utföras på ett så bra som möjligt för involverade parter

Välkomna på informationsmöten 10 och 11 mars!

Två mötestillfällen är inplanerade, tisdag 10 mars i Hjärup och onsdag 11 mars i Södra Sandby. Mötena inleds med presentation med allmän information klockan 17.30. Under presentationen kommer vi att fokusera på genomförandet under byggprocessen och bland annat beröra frågor som markåtkomst, skadereglering, vägbesiktningar, korsningsskydd och ersättningar. Efter presentationen finns vi tillgängliga för frågor och vidare diskussion. Vi finns kvar så länge det finns intresse och besökare, men uppskattningsvis packar vi ihop runt 20-tiden. Det kommer att serveras kaffe och enklare fika. Vi ser fram emot att träffa er!

 • Datum: tisdag 10 mars
  Tid: presentation 17.30 och därefter öppet hus
  Plats: Hjärupslundsskolans matsal
  Adress: Ämnesvägen 2, i Staffanstorp

 • Datum: onsdag 11 mars
  Tid: presentation 17.30 och därefter öppet hus
  Plats: Killebäckskolans matsal
  Adress: Hällestadsvägen 16, i Södra Sandby