Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Välkommen på öppet hus

Den 4-6 februari håller Svenska kraftnät öppet hus om den planerade kraftledningen mellan stamnätsstationerna Skogssäter och Stenkullen i Västra Götaland.

Under det senaste året har Svenska kraftnät samlat in synpunkter på och studerat flera utredningskorridorer mellan stamnätsstationerna Skogssäter och Stenkullen i Västra Götaland för att hitta bästa möjliga sträckning för en ny kraftledning. Nu presenterar vi det område vi valt att fortsätta utreda i ett samrådsunderlag med kartor som du hittar här.

Du som vill veta mer om utredningsarbetet och den nya kraftledningen är välkommen att träffa oss på öppet hus:

4 februari, Comwell Aspenäs Hotell, Seatons Allé, Lerum

5 februari, Medborgarhuset, Alafors  (OBS! ändrad lokal och ny framflyttad tid med start 18.00 för presentationen)

6 februari, Edetsalongen, Folkets Hus, Lilla Edet

Vi finns på plats mellan kl 16 och 21 för att svara på dina frågor. Klockan 17.30 – 18.30 kommer vi presentera samrådsunderlaget.

Varmt välkomna!

Dina synpunkter är viktiga

Dina synpunkter på det utredningsområde som finns presenterat i samrådsunderlaget  är viktiga för oss i det fortsatta utredningsarbetet. Skicka dem märkta med diarienr 2012/1167 till Svenska kraftnät senast den 21 mars 2014 till:

Svenska Kraftnät, Charlotte Norrlander, Box 1200,172 24 Sundbyberg 

Eller per e-post till: registrator@svk.se.