Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Fler svar från informationsmötet 20 oktober

Nu finns fler svar på de frågor som vi inte hann besvara under informationsmötet den 20 oktober publicerade här på webben. Det kvarstår fortfarande några frågor som vi hoppas kunna besvara så snart vi kan.

Genom mötesverktyget Slido som användes under informationsmötet fick vi in över hundra frågor. Vi har besvarat en stor del av dessa tidigare och nu finns ytterligare några svar tillgängliga att ta del av skriftligen.

Svar på frågor från informationsmöte 20 oktober_201106.pdf (.pdf) Öppnas i nytt fönster

Samtliga publiceradade frågor och svar hittar du även under menyn Dokument och kartor.

De frågor som besvarades under livesändningen redovisas inte skriftligen här på webben. Vi hänvisar istället till sändningen som finns tillgänglig i efterhand via Youtube.

Länk till sändningen (webblänk, öppnas i ny flik): https://youtu.be/jLcZeSiKsTw Öppnas i nytt fönster

Vad bemöter vi?

Vi har försökt att bemöta alla konkreta och relevanta frågor som berör den fortsatta processen och projekt Överby-Beckomberga. I vissa fall har informationen tyvärr varit svår att tolka varpå vi inte kunnat ge ett svar.

Saknar du svar på din fråga/information, vänligen kontakta oss på overby-beckomberga@svk.se.