Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Så deltar du på digitala informationsmötet 20 oktober

Under informationsmötet kan allmänheten öppet ställa frågor till oss som arbetar i projektet Överby-Beckomberga och få en kort presentation om projektet.

Informationsmötet sänds live via Youtube den 20 oktober mellan kl.17.30 och 18.30.

Länk till mötet: https://youtu.be/YzKUk-3SQCg Öppnas i nytt fönster

Så ställer du frågor under mötet

Vi kommer att använda mötesverktyget Slido där du skickar in dina frågor till oss skriftligen och som vi besvarar muntligt under livesändningen. Mötet inleds med en kort presentation och fortsätter därefter med en frågestund där vi på Svenska kraftnät svarar på frågor.

För att ställa en fråga går du in på www.slido.com och skriver in koden #P206. Därefter kan du enkelt skriva in din fråga/dina frågor.

Frågor som vi inte hinner att svara på under sändningen besvarar vi i efterhand på här på webben.

Andra möjligheter att delta

För dig som önskar delta i samrådet på annat sätt än via det digitala informationsmötet, erbjuder vi kontakt över telefon. Våra kontaktuppgifter hittar du här på webben, under rubriken Projektgrupp. Du kan även mejla dina frågor till overby-beckomberga@svk.se när som helst under samrådstiden.

Möjlighet att se sändningen i efterhand

Livesändningen kommer spelas in och publiceras här på webben så att du enkelt kan ta del av mötet i efterhand.

Så lämnar du synpunkter på utbyggnadsförslaget

Välkommen att lämna skriftliga synpunkter i ett yttrande, märkt med diarienummer 2016/893, senast den 22 november till registrator@svk.se alternativt till postadress:

Svenska kraftnät
Att. Charlotta Lindqvist
Box 1200
172 24 Sundbyberg

Notera att vi inte tar emot yttranden under livesändningen.