Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Se sändningen i efterhand – digitalt informationsmöte 20 oktober

Tisdag 20 oktober sändes ett digitalt informationsmöte om den planerade elförbindelsen Överby–Beckomberga. Sändningen spelades in och finns att ta del av i efterhand på Youtube.

Sändningen börjar med en kort presentation om delar av samrådsunderlaget. Sedan följer en frågestund där vi på Svenska kraftnät svarar på frågor från tittarna.

Länk till sändningen (webblänk, öppnas i ny flik): https://youtu.be/YzKUk-3SQCg Öppnas i nytt fönster
Presentationen startar cirka 31:18 minuter in i sändningen.

I början av november kommer hela sändningen även vara textad.

Kontakta oss om du har frågor

Har du generella frågor om projektet eller behöver mer information från oss inför att du lämnar ditt yttrande är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter hittar du här på webben. Du kan också mejla oss på overby-beckomberga@svk.se.

Så lämnar du dina synpunkter på förslaget

Vi tog inte emot yttranden under informationsmötet. Vill du lämna synpunkter på utbyggnadsförslaget är du välkommen att lämna skriftliga synpunkter märkt med diarienummer Svk 2016/893 senast 22 november via e-post till registrator@svk.se eller med post till Svenska kraftnät, att. Charlotta Lindqvist, Box 1200, 172 24 Sundbyberg.