Student

Är du som student intresserad av oss som arbetsgivare finns det flera alternativ för att ta det första steget. Vi erbjuder sommarjobb varje sommar, examensarbeten oftast varje termin samt ett traineeprogram vartannat år.

Hos oss får du spännande arbetsuppgifter och möjlighet att bidra med egna idéer och engagemang på en central plats i det svenska kraftsystemet och på den svenska elmarknaden. Vi är en kunskapsintensiv organisation och en majoritet av våra anställda har eftergymnasiala utbildningar. Häng med på vår resa!

Praktik

Vi tycker att det är viktigt att erbjuda praktik men just nu har vi svårt att ta emot dig som praktikant. Vi växer kraftigt i antal medarbetare och våra handledare behöver lägga sin tid på att ta hand om våra nyanställda. Vi hoppas dock kunna ta emot dig längre fram när vi har rekryterat ikapp.

Sommarjobb

Varje sommar erbjuder vi ett antal sommarjobb inom olika delar av vår verksamhet. Att sommarjobba hos oss innebär en möjlighet att lära känna oss som arbetsgivare och arbetsplats, samt en möjlighet till utveckling och lärande.

Vi annonserar våra sommarjobb under Lediga tjänster och de flesta annonserna publiceras under perioden januari-mars.

Examensarbete

Vi har en bred och komplex organisation som gör att vi kan erbjuda examensarbeten inom flera olika områden.

Eftersom verksamheten är föränderlig varierar även verksamhetens behov, och möjligheterna till projekt för examensarbeten varierar med den. Våra examensprojekt utgår alltid från ett verkligt behov, och genom att göra ditt examensarbete hos oss bidrar du till utvecklingen av vår verksamhet

Våra examensarbeten annonseras under Lediga tjänster, vanligtvis under perioden augusti/september för vårterminen, och januari/februari för höstterminen.

För avslutat, redovisat och godkänt examensarbete betalas ett arvode om 45.000 kronor ut. Arvodet betalas ut per examensarbete, och delas mellan er om ni är fler som skriver tillsammans.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss? Du är varmt välkommen att höra av dig till student@svk.se.

Granskad