Hoppa till huvudinnehåll
Sök

Svenska kraftnät som arbetsplats

Samarbete. Utmanande arbetsuppgifter. Möjliggör balans i livet. Bra förmåner. Argumenten är många när medarbetarna själva får säga sitt om vad de tycker om vår arbetsplats.

En faktor väger tyngst

Arbetet är meningsfullt. Utan oss fungerar inte Sverige och det finns en stolthet hos medarbetarna på Svenska kraftnät. Hos oss är varje medarbetare viktig, utan dem kan vi inte fullfölja vårt uppdrag.

Arbetet vi utför är ansvarsfullt men också ofta utmanande, vilket gör att du hela tiden utvecklar din kompetens. I takt med en öppnare europeisk elmarknad möjliggör vi också till ett internationellt samarbete. Det är viktigt för oss att du delar vårt engagemang för samhällsnyttan. Därför värderar vi personligt ledarskap högt.

Kärnan i vår kultur är samarbete, att dela med sig av kunskap och hjälpa varandra. Vi arbetar alla mot samma mål och då krävs en laganda.

Vår uppfattning är att balans mellan arbetsliv och privatliv ger arbetsglädje. Vi undviker att lägga möten tidiga morgnar och sena eftermiddagar, för att underlätta medarbetarnas livspussel.

Det är en trivselfaktor som våra medarbetare visar uppskattning för i våra medarbetarundersökningar. Vi har som mål att bli en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Ett mål som vi aktivt arbetar för att nå.

I vår organisation har vi plats för både specialister och generalister inom olika områden – hitta din drivkraft och dela den med oss. Vi hjälper dig att utveckla den!

Hur kan du utvecklas hos oss?

Vi satsar på kompetensutveckling hos våra medarbetare för att alla ska kunna fullfölja sitt uppdrag men självklart också för att både attrahera och behålla våra talanger. Alla våra medarbetare har därför personliga utvecklingsplaner.

Hos oss är varje medarbetare viktig

Vi ger dig möjlighet att fördjupa dig inom ditt område och ytterligare bygga på din kompetens. Vi är i stor utsträckning en högspecialiserad kunskapsorganisation och beroende av varje medarbetares specialistkompetens. Därför satsar vi på att utbilda och utveckla både individer och grupper. Kompetensöverföring mellan medarbetare är också ett viktigt inslag.

Granskad