Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Förmåner

Hos oss blir du en del av en dynamisk arbetsplats med spännande utmaningar. Det är viktigt för oss att du delar vårt engagemang för samhällsnyttan men det är precis lika viktigt att du trivs hos oss.

Här får du växa och ta ansvar i en föränderlig organisation och under din tid hos oss erbjuder vi dig:

Ett friskt Svenska kraftnät

Vi är måna om att ha en hälsosam arbetsplats och vill göra det lätt för våra medarbetare att ta hand om sig. Alla våra medarbetare får varje år ett friskvårdsbidrag som du kan använda bland annat till gym, fotboll, liftkort och yoga.

Vi har också en aktiv fritidsförening med sektioner för flertalet idrotter, kultur, film och kör.

Skulle du bli sjuk hjälper vi dig med ersättning för läkarvård och eventuella mediciner upp till högkostnadsskyddet.

Balans i livet

För att du ska kunna ha balans i livet undviker vi att lägga möten tidiga morgnar och sena eftermiddagar. När det är sommar har vi förkortad arbetstid och du får fler semesterdagar när du fyller 30 år och 40 år. Det gör vi med förhoppning om att kunna underlätta våra medarbetares livspussel.

Utfyllnad av lön vid föräldraledighet

Vi uppmuntrar att alla medarbetare ska kunna vara föräldralediga. Därför gör vi en extra utfyllnad utöver grundläggande föräldrapenning.

Vi ger också individanpassade möjligheter, som till exempel att växla lön mot fler eller färre semesterdagar, växla lön mot högre pensionsavsättning eller löneväxling vid synkorrigering.

Granskad