Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Tiden för det här evenemanget har passerat

Inbjudan till webbinarium: Statusuppdatering elområdesöversynen

Den 14 november håller Svenska kraftnät håller ett webbinarium för intressenter med statusuppdatering om den pågående elområdesöversynen.

Praktisk information

På mötet redogör Svenska kraftnät för processen att ta fram och utvärdera nya elområden, ger en statusuppdatering kring vart vi befinner oss idag samt mer detaljerad information om tidsplanen och hur processen ser ut framåt. Under mötet kommer det även vara möjligt att ställa frågor om det pågående arbetet.

Metodiken för genomförandet av den gemensamma europeiska elområdesöversynen har beslutas av EUs byrå för samarbete mellan energitillsynsmyndigheter, ACER (European Union Agency for the Cooperation of Energy Regulators). Frågor om metodiken hänvisas därför i första hand till ACER.

Presentationsmaterial till mötet (.pptx) Ladda ner

Kontakt och mer information

Vid frågor om elområdesöversynen, kontakta Svenska kraftnät via e-post: elomradesoversyn@svk.se

Frågor och svar om elområdesöversynen

Nyhet: Nytt om elområdesöversynen

Tidigare nyhet: Europeisk rapport tydliggör underlag för beslut om kommande elområdesöversyn

Mer information om den europeiska och svenska elområdesöversynen finns på sidan Elområdesöversyn under Utveckling av kraftsystemet

Granskad