Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Välkomna på informationsmöte 7 mars!

Onsdagen den 7 mars håller Svenska kraftnät ett lokalt informationsmöte i Kumla kommun där vi informerar om markupplåtelseavtalet, de principer som styr ersättningarna och de arbeten som planeras i området när vi nu har koncession. Ni är då välkomna att träffa oss som arbetar i projektet och få svar på era frågor.

Under februari har Svenska kraftnät skickat ut markupplåtelseavtal (MUA) till fastigheter som berörs av den planerade ledningen. I avtalen regleras förhållandet mellan fastighetsägaren och Svenska kraftnät. Vi vill nu hälsa er välkomna på öppet hus för att informera mer om innehållet i avtalen och vad som händer i projektet framöver.

  • Informationsmötet äger rum i Götabro kursgårds lokaler, på Huvudbygganden 1 i Kumla.
  • Det öppna huset pågår från 17:00 fram till 20:00.
  • Klockan 18:00-19:00 håller vi en presentation med fokus på markupplåtelseavtalet och ersättningsprinciper men även med generell information om projektet och planerade arbeten i området.

Kontakt och mer information

För frågor rörande markupplåtelse och ersättning ber vi er i första hand att vända er till vår kontaktperson Anders Svensson eller mark- och ersättningsansvarig Lars Palmqvist.

Anders Svensson
Kontaktperson
Telefon: 010-475 86 05
E-post: anders.s.svensson@sweco.se

Lars Palmqvist
Mark- och ersättningsasvarig
Telefon: 010-475 80 66
E-post: lars.palmqvist@svk.se