Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Välkomna på öppet hus

Svenska kraftnät bjuder in till öppet hus i samband med samrådet för de nya luftledningarna mellan Vattjom och Njutånger. På öppet hus finns representanter från Svenska kraftnät närvarande för att berätta mer om de nya luftledningarna och svara på era frågor. Alla yttranden är viktiga för vårt fortsatta utredningsarbete.

Öppet hus pågår från 16.00 till 19.00 och ni är välkomna när som helst under den tiden. Representanter från Svenska kraftnät kommer att vara på plats för att svara på frågor och ge information om projektet.

Datum och plats för öppet hus:

23 april 
Folkan Matfors
Centrumgatan 4 Matfors
Öppet kl 16.00–19.00

24 april
Högsgården
Västanåker 35, Hudiksvall
Öppet kl 16.00–19.00

Samråd pågår till 30 september 2024

Samrådet är en viktig del där myndigheter, berörda kommuner, organisationer, fastighetsägare, allmänheten och övriga sakägare har möjlighet att yttra sig och lämna synpunkter om förslaget. Läs mer om hur du lämnar yttranden här.

Samrådsunderlag, som beskriver sträckningsförslaget, finns tillgängligt på projektets webbplats under Dokument och kartor.