Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Nystart för Svenska kraftnäts mobila utställning

Fredagen den 5 november, kl. 10.00, öppnas dörrarna till Svenska kraftnäts mobila utställning. Du hittar oss till vänster om entrén till Mörby Centrum, Danderyd.

Här finns information och du kan ställa frågor om Anneberg-Skanstull, tunneln för stamnätkablar, från Danderyd till Hammarby Sjöstad, och även få veta mer om Svenska kraftnäts verksamhet.

När den 13,4 kilometer långa tunneln, på ett djup 50-100 meter under markytan, är färdigborrad kommer den så småningom att innehålla 400 kV stamnätkablar som en del i att säkra elförsörjningen i Stockholm.

Utställningen har varit pausad till följd av Covid-19. Nu startar vi på nytt och Veteranpoolen i Täby står för bemanningen med kunniga, seniora  kommunikatörer som har lång erfarenhet av bland annat energifrågor, elförsörjning och kapacitetsbrist.

Vi ses vid entrén till Mörby Centrum. Det finns kaffe och våra öppettider är 5-16/11 och 19/11-7/12, måndag-fredag kl. 10-18, lördag kl. 10-16 och  söndag kl. 12-16.

Välkommen!