Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Stad

Välkommen till Svenska kraftnäts mobila utställning

Från den 3 februari är du välkommen att besöka vår mobila utställning för att höra mer om Svenska kraftnät och var, hur, när och varför Stockholm behöver en tunnel med elkablar för att fungera.

Svenska kraftnät bygger Anneberg-Skanstull Tunnel. När den står färdig kommer den att förses med 400 kV stamnätskablar som en viktig del i att trygga Stockholms elförsörjning.

Den 1 februari sker borrstart i Anneberg och på måndag den 3 februari är du välkommen att besöka utställningen för att höra mer om var, hur, när och varför Stockholm behöver en tunnel med elkablar för att fungera. Projektet är ett av drygt femtio projekt som Svenska kraftnät driver i Stockholm med omnejd.

Vi står på Mörbyplan vid entrén till Mörby Centrum och har öppet vardagar, måndag till fredag, kl. 12.00-18.00. Utställningen bemannas av kunniga seniorer från Veteranpoolen. Följ oss gärna på Facebook @annebergskanstull.