Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Svenska kraftnäts mobila utställning vid Stockholms Universitet

Efter ett kort sommaruppehåll öppnar Svenska kraftnäts och Anneberg-Skanstulls mobila utställning vid Stockholms Universitet den 15 augusti. Välkommen förbi, det bjuds på kaffe och kunskapshöjande insatser!

Här står utställningen

Utställningen står utanför Studenthuset, Universitetsvägen 2B, nära konstverket ”Moby Dick” av konstnären Johan Paalzows. Den isblå skulpturen ”Moby Dick” lämnar till betraktaren att avgöra vad den föreställer, en val eller är det kanske snarare en lång tunga? Titeln kommer hursomhelst från en av litteraturhistoriens stora romaner, det är ett som är säkert.

Öppettider 

Öppettider är vardagar 10-17, helger 12-16, eventuella avvikelser meddelas via projektets webbsida och Facebook.

Det här finns i utställningen

Utställningen är fylld av filmer och information om Svenska kraftnät, tunneln för 400 kV kablar, ventilationsschakten, geologi, hydrogeologi, akustik, arbetsmetoder och mycket annat. Den är bemannad av seniora, mycket kunniga specialister från Veteranpoolen.