Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Projektet startar ny digital kanal

Välkommen in hos oss på Facebook. Snabb, tillgänglig och ”lättuggad” information om varför Stockholm behöver en tunnel med kablar och om behovet av el för att Stockholm ska fungera.

Projektets egen Facebook-sida

Vår nya kanal är till för dig som bor, arbetar, har verksamhet längst tunnelsträckningen eller bara är nyfiken på tunnelbygget. Den är också till för dig som gillar energifrågor, infrastruktur eller vill veta mer om Svenska kraftnät. Kort information och foton som komplement till lokal närvaro, hemsida och utskick när vi närmar oss byggstart. Vi kommer att svara på frågor om varför en tunnel med stamnätskablar behövs i Stockholm och Svenska kraftnäts uppdrag att bygga stamnätstationer, ledningar och kablar som förser samhället med el och gör att vår vardag fungerar.

Första inläggen

Till en början ger vi svar på vanliga frågor om tunneln. Närmare byggstart kommer sidan att fyllas med text och bilder på tunnelborrning och förläggning av kablar. Dela, gilla och kommentera till dina kollegor, vänner och bekanta och följ med oss redan nu.

Följ Anneberg – Skanstull!

På Facebook kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer i projektet.

facebooks logotype Följ projektet på Facebook  Öppnas i nytt fönster