Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Välkomna på digitalt informationsmöte 2 februari

Svenska kraftnät välkomnar er på digitalt informationsmöte 2 februari, 18.00–19.00. Sändningen startar 18.00 och pågår fram till runt 19.00. Inledningsvis håller Svenska kraftnät en presentation med information om projektet. Därefter följer en öppen frågestund.

Med anledning av coronaviruset covid-19 har planerade informationsmöten fått skjutits upp i hopp om att kunna genomföra mötena fysisk på plats. Då det fortfarande är osäkert när sådana möten skulle kunna bli aktuella har Svenska kraftnät valt att genomföra ett digitalt informationsmöte 2 februari, 18.00–19.00. Avsikten är fortfarande att hålla fysiska informationsmöten så snart det kan göras i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Följ livesändningen tisdag 2 februari 18.00

Informationsmötet kan följas via en direktsändning på www.youtube.com. Sändningen startar 18.00 och pågår fram till runt 19.00. 

Länk till livesändning: https://youtu.be/uX57dDaSoPs Öppnas i nytt fönster

Inledningsvis håller Svenska kraftnät en presentation med information om projektet. Därefter följer en frågestund.

Så ställer du dina frågor

Frågorna skickas in via verktyget Slido. Öppna ett separat webbfönster och gå in på app.sli.do. Ange koden #2979. Sedan är det bara skriva era frågor.

Se sändingen i efterhand

En textad version av sändningen kommer att finnas tillgänglig i efterhand. Mer information om det publiceras på projektets webbplats. Ni kan välja att följa projektet via e-post eller RSS för att bli meddelade när nyheter om projektet publiceras.