Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Samråd om utbyggnadsförslag avslutat

Det andra samrådet för Nybro - Hemsjö avslutades den 30 april. Nu påbörjas arbetet med att ta fram en samrådsredogörelse, som beräknas vara klar före årsskiftet.

Samråd om utbyggnadsförslag avslutat

Den 30 april avslutades det andra samrådet, som har pågått sedan den 9 februari. En del kommuner och större organisationer har fått förlängd samrådstid. 

Värdefull information med nya förslag

Samråd 2 har handlat om att få era synpunkter på det utbyggnadsförslag vi har presenterat. Vi vill hitta den bästa sträckningen för den nya ledningen och har fått in flera förslag på alternativa sträckningar. Dessa förslag kommer vi nu att arbeta vidare med.

Samrådsredogörelse klar före årsskiftet

Nu när samrådet har avslutats kommer vi att påbörja arbetet med att ta fram en samrådsredogörelse. Vi beräknar att den är klar före årsskiftet. Samrådsredogörelsen svarar på alla era synpunkter vi har fått in under samråd 2.