Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Välkomna med era synpunkter om preliminära stolpplaceringar

Svenska kraftnät har tagit fram en preliminär stolpplacering för förnyelsen av Skogssäter-Kilanda och skickat informationsbrev till berörda fastighetsägare om detta. Vi vill gärna komma i kontakt med er för att få synpunkter om stolpplaceringen samt tillfartsvägar och eventuell övrig information som vi kan ha nytta av i projektet.

Svenska kraftnät har tagit fram en preliminär stolpplacering för att förnya ledningen mellan Skogssäter och Kilande. Den preliminära placeringen framgår av karta som medföljer i utskicket. Vi vill gärna komma i kontakt med er för att få synpunkter om stolpplaceringen samt tillfartsvägar och övrig information som vi kan ha nytta av i projektet.

Vi uppskattar därför om ni tar kontakt med någon av våra kontaktpersoner - Stefan Sahlberg eller Peter Lojander. De tar gärna emot era synpunkter antingen genom telefon, mail eller ett möte i fält. 

Planerade fältarbeten och markundersökningar

Med start under våren 2021 kommer WSP, som har uppdraget att projektera förnyelsen, att göra fältkontroller i ledningsgatan. Det sker till fots och med handhållen utrusning. När sedan placering av alla stolpar har fastställts så kommer WSP att genomföra markundersökningar i fält vid varje ny stolpplats. Undersökningen görs med en band -eller hjuldriven borrvagn. Information kommer att skickas ut till alla fastighetsägare innan markundersökningarna påbörjas.