Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Välkomna på digitalt informationsmöte 4 maj

Svenska kraftnät välkomnar er på digitalt informationsmöte tisdag 4 maj. Sändningen startar 18.00 och pågår fram till runt 19.00. Inledningsvis håller Svenska kraftnät en presentation med information om projektet. Därefter följer en öppen frågestund.

Med anledning av coronaviruset covid-19 har planerade informationsmöten fått skjutits upp i hopp om att kunna genomföra mötena fysisk på plats. Då det fortfarande är osäkert när sådana möten skulle kunna bli aktuella har Svenska kraftnät valt att genomföra ett digitalt informationsmöte 4 maj.  Avsikten är fortfarande att hålla fysiska informationsmöten så snart det kan göras i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Följ livesändningen tisdag 4 maj 18.00

Informationsmötet kan följas via webbverktyget Webex. Sändningen startar 18.00 och pågår fram till runt 19.00.

Klicka på länken nedan för att ansluta till mötet. Ange koden (event password): 004545 och klicka på "Join by browser" för att ansluta. 

https://svenskakraftnat.webex.com/svenskakraftnat/onstage/g.php?MTID=e436658fb309afd7aa2adaddcbe607230 Öppnas i nytt fönster

 

Inledningsvis håller Svenska kraftnät en presentation med information om projektet. Därefter följer en frågestund.

Så ställer du dina frågor

Frågorna skickas in via verktyget Slido. Öppna ett separat webbfönster och gå in på app.sli.do. Ange koden #00 45 45. Sedan är det bara skriva era frågor.

Se sändningen i efterhand

En textad version av sändningen kommer att finnas tillgänglig i efterhand. Mer information om det publiceras på projektets webbplats.  Ni kan välja att följa projektet via epost eller RSS för att bli meddelade när nyheter om projektet publiceras.