Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Öppet hus och informationsmöte

Välkomna på informationsmöte 28 och 29 maj!

Svenska kraftnät välkomnar er på informationsmöten där berörda fastighetsägare och andra intresserade har möjlighet att träffa representanter från Svenska kraftnät och få mer information om den planerade förnyelsen. Vi har ett mötestillfälle tisdag 28 maj Hindås och ett tillfälle onsdag 29 maj i Sätila.

Mötena hålls som öppna hus mellan 16.00 och 19.30, då vi som arbetar i projektet finns tillgängliga för att besvara era frågor och diskutera projektet. 

  • Tid: tisdag 28 maj, 16.00 till 19.30
    Plats: Hindåsgården i Hindås
    Adress: Ivar Bergers väg 2, Hindås

  • Tid: onsdag 29 maj, 16.00 till 19.30
    Plats: Sätila bygdegård
    Adress: 511 99 Sätila

Informationsbrev med inbjudan har skickats till ägare av fastigheter som berörs av arbetet, men alla som vill är välkomna på de öppna husen. Ingen presentation är planerad och inga andra hålltider finns att passa, så det går bra att komma till när det behagar. Det serveras enklare fika med smörgåsar, bullar, kaffe och dylikt.

Kontakta oss gärna!

Om du har några frågor eller synpunkter är du varmt välkommen att höra av dig till oss som arbetar med projektet. Du hittar alltid den senaste informationen och kontaktuppgifter på webbplatsen: www.svk.se/stenkullen-horred

Vi ser fram emot att träffa er!