Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Svenska kraftnäts mobila utställning pausar till följd av Coronaviruset

Från den 16 mars tar Svenska kraftnäts mobila utställning en tillfällig paus. Folkhälsomyndighetens nya risknivå och den smittorisk som Coronaviruset innebär, gör att Veteranpoolen och Svenska kraftnät gemensamt har fattat beslutet att tills vidare hålla utställningen stängd.

Försiktighetsåtgärd med omtanke 

Beslutet är en försiktighetsåtgärd i en allvarlig situation med omtanke för besökare och de seniorer som bemannar utställningen.

- Vår mobila utställning är en naturlig samlingspunkt för många människor i Mörby Centrum och Danderyds kommun. Många kommer för en kopp kaffe och en pratstund om Svenska kraftnäts verksamhet och de många projekt vi driver runt om i Sverige. De är också nyfikna att veta varför Stockholm behöver en tunnel som med stamnätskablar är en viktig del i att staden kan fungera. Det är vår förhoppning är att kunna återuppta verksamheten så snart som möjligt, säger Ingegerd Bills, kommunikationsansvarig för projekt Anneberg-Skanstull Tunnel och utställningen.

Kontakt om projekt Anneberg-Skanstull Tunnel

Välkommen att ställa frågor om projektet, via email till anneberg@svk.se eller telefon 010-475 81 50.