Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Samrådsredogörelser publicerad för passager av naturreservat

Nu finns redogörelsen av de kompletterande samråd som genomförts för delsträckorna Hagberg – Köksmåla naturreservat samt Rudalunds naturreservat publicerad på vår webbplats. Samrådet genomfördes mellan 6 mars och 5 april 2018 för att hitta alternativa sträckningar sedan Svenska kraftnät nekats dispens att gå genom naturreservaten.

I samrådsredogörelsen sammanfattar vi alla inkomna synpunkter och Svenska kraftnäts bemötande av dessa. Där svarar vi även på vanligt förekommande frågor, som valet av teknik och vår magnetfältspolicy. Samrådredogörelsen är gemensam för de båda kompletterande samråden.

Samrådsredogörelsen finns publicerad under sidan Dokument och kartor.

Önskar ni ett utskrivet exemplar skickat till er vänligen kontakta Joel Nylin,
tel: 010-475 83 31 eller e-post: joel.nylin@svk.se

Tack för alla era värdefulla synpunkter!

Vi tackar er för alla värdefulla synpunkter som vi har fått in under samråden. Inkomna synpunkter utgör en betydande del av underlaget när Svenska kraftnät planerar ledningssträckan och vi försöker tillgodose önskemål i den mån det är rimligt. Men valet av sträckning är alltid en sammantagen bedömning där flera olika faktorer och intressen måste vägas in.

Kontakt

Om du har frågor vänligen kontakta i första hand vår kontaktperson i området:

  • Mats Hannevad 073-035 44 55

Du är alltid välkommen att kontakta oss som arbetar i projektet, kontaktuppgifter finns på projektets webbplats.