Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Försenat utskick om digitalt samrådsmöte

Svenska kraftnät ska hålla ett digitalt samrådsmöte måndag 7 mars om det kompletterande samrådet för delsträckan Markeby-Överby. Tyvärr har vi nu fått kännedom om att utskicket om detta inte gått iväg som planerat på grund av administrativa problem. Utskicket beräknas nå berörda fastighetsägare först i slutet av veckan. Vi beklagar verkligen detta och hoppas att ni har möjlighet att delta trots den korta framförhållningen.

Samrådsmötet kommer trots det försenade utskicket att genomföras 7 mars som planerat och som tidigare kommunicerats på webben samt i annonsering. Sändningen från Svenska kraftnäts presentation kommer att finnas tillgänglig på webben och kan ses i efterhand. Inkomna frågor sammanställs och besvaras även skriftligt på webben. Ni har också alltid möjlighet att kontakta oss som arbetar i projektet med era frågor och funderingar. Vi finns tillgängliga antingen via telefon eller per e-post.

Datum:   måndag 7 mars

Tid:         17.00-18.00

Plats:      Digitalt (möteslänk publiceras senare på webben)

Ta del av samrådsunderlaget och lämna era yttranden

Underlaget för det kompletterande samrådet för delsträckan Markeby-Överby finns under sidan ”Dokument och kartor

Ni är välkomna att lämna era yttranden senast 1 april. Märk yttrandet med "dnr 2019/68" och skicka via epost till registrator@svk.se alternativ med post till adressen: Svenska kraftnät, Att: Maria Stenqvist, Box 1200, 172 24 Sundbyberg.

Läs mer om det kompletterande samrådet och det digitala informationsmötet i tidigare publicerad nyhet (länk)