Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Svar på frågor från informationsmötet 20 oktober

Intresset och deltagandet var stort under informationsmötet där vi tyvärr inte hann besvara en majoritet av de frågor som kom in. Nu finns svar på flera av frågorna tillgängliga.

Efter informationsmötet den 20 oktober har vi sammanställt alla frågor som kom in under livesändningen. Genom mötesverktyget Slido fick vi in över hundra frågor och nu har vi besvarat en stor del av dessa. Fortfarande kräver dock flera frågor mer tid för oss att besvara men publicerar dessa löpande så snart vi kan. Tack för ert tålamod.

Svar på frågor från informationsmöte 20 oktober_201028.pdf (.pdf) Öppnas i nytt fönster

De frågor som besvarades under livesändningen redovisas inte skriftligen här på webben. Vi hänvisar istället till sändningen som finns tillgänglig i efterhand via Youtube.

Länk till sändningen (webblänk, öppnas i ny flik): https://youtu.be/YzKUk-3SQCg Öppnas i nytt fönster

Presentationen startar cirka 31:18 minuter in i sändningen.
I början av november kommer hela sändningen även vara textad.

Vad bemöter vi?

Vi har försökt att bemöta alla konkreta och relevanta frågor som berör den fortsatta processen och projekt Överby-Beckomberga. I vissa fall har informationen tyvärr varit svår att tolka varpå vi inte kunnat ge ett svar.

Saknar du svar på din fråga/information, vänligen kontakta oss på overby-beckomberga@svk.se.