Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Traineernas blogg. Ute på enheterna

Så har stafettpinnen gått över till oss, Caroline och Emil, och nu är det vår tur att uppdatera bloggen! Vi traineer har nu påbörjat praktiken på våra hemenheter. För vissa har det inneburit en massa intressanta utbildningar och stationsbesök samtidigt som andra har fått kasta sig in i olika IT-verktyg direkt. En stor blandning med andra ord.

För att dela med oss av våra erfarenheter har vi det vi kallar för erfarenhetsfika för att få höra om varandras uppdrag och vardag. Men självklart också för att träffas i och med att vi alla är utspridda inte bara på olika avdelningar utan över hela organisationen.

Förutom att jobba på enheterna ses vi också varje vecka för att planera upp nätverk och studiebesök. Ett av nätverken är Nordic Day och nästa anhalt är Köpenhamn för att träffa det nordiska nätverket. Utöver att planera en massa har vi även blåst liv i nätverket NTN och förnyat kontakten med NETT.  (I sann Svenska kraftnät-anda är det förkortningar. Här gäller det Nationellt Trainee Nätverk och Network of European TSO Trainees. Tror vi).

Slutligen har vi även varit på AW tillsammans och utmanat våra färdigheter i boule. Det var allt för oss för den här gången!

Traineer som spelar boule