Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Skriftliga svar från informationsmötet 20 oktober

Samtliga svar på de frågor som vi inte hann besvara under det digitala informationsmötet i oktober hittar du här på webben.

Under informationsmötet fick vi in en stor mängd frågor genom mötesverktyget Slido. Tyvärr hann vi inte besvara alla under mötet men har tagit fram skriftliga svar som finns tillgängligt här på webben.

Samtliga publicerade frågor och svar hittar du under menyn Dokument och kartor. Se under rubriken Samråd sträckningsförslag.

De frågor som däremot besvarades muntligt under livesändningen redovisas inte skriftligen. Vi hänvisar istället till sändningen som finns tillgänglig i efterhand via Youtube.

Länk till sändningen (webblänk, öppnas i ny flik): https://www.youtube.com/watch?v=jLcZeSiKsTw&feature=youtu.be Öppnas i nytt fönster

Vad bemöter vi?

Vi har försökt att bemöta alla konkreta och relevanta frågor som berör den fortsatta processen och projekt Överby-Beckomberga. I vissa fall har informationen tyvärr varit svår att tolka varpå vi inte kunnat ge ett svar.

Saknar du svar på din fråga/information, vänligen kontakta oss på overby-beckomberga@svk.se.