Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Dokument och kartor

Följ projektet via

Här hittar du dokument om projektet Överby–Beckomberga som du kan läsa och ladda ner.

Koncessionsansökan

Miljökonsekvensbeskrivning

Samrådsredogörelse 2023 Mulltorp-Kronåsen

Kompletterande samråd 2023

Samrådsredogörelse avgränsningssamråd samt kompletterande samråd passage Barkarby

Översiktskarta Överby-Beckomberga

Kompletterande samråd passage Barkarby 2021

Samråd sträckningsförslag 2020

Kompletterande samråd 2018

Samråd om flera utredningskorridorer 2017

Visualisering av luftledningssträckan förbi Viby i Sollentuna.

Besök visualiseringen Öppnas i nytt fönster 

(kräver senaste versioner av webbläsarna Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari eller Microsoft Edge)

 

Hantering av personuppgifter

Vi på Svenska kraftnät behandlar personuppgifter i samband med samråd och framtagande av MKB (miljökonsekvensbeskrivning) samt ansökan om koncession. Uppgifterna behandlas som en följd av en rättslig förpliktelse och/eller som en del i utförandet av en uppgift av allmänt intresse.

Om du lämnar uppgifter om dig själv i samband med samråd behandlar vi uppgifterna i nödvändig utsträckning för samrådet, framtagandet av MKBn och ansökan om koncession.

Vi sammanställer en samrådsredogörelse efter avslutat samråd. Den innehåller de personuppgifter (namn) som inkommit i samband med att yttranden skickats in till oss, sammanfattning av det som har yttrats, samt vårt bemötande.

Samrådsredogörelsen publiceras på Svenska kraftnäts webbplats och är därmed tillgänglig för de som har deltagit i samrådet samt allmänheten. Den skickas även till Energimarknadsinspektionen vid ansökan om koncession.  

Ytterligare information om hur vi hanterar personuppgifter hittar du på sidan Personuppgifter och offentlighetsprincipen. Där hittar du även information om dina rättigheter, hur du kan framföra klagomål och kontaktuppgifter till personuppgiftsansvarige och dataskyddsombud.