Hoppa till huvudinnehåll

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Ta del av mer detaljerade kartor

Vi har fått önskemål om mer detaljerade kartor över utredningskorridoren, vilket vi tagit till oss. Med de nya kartorna blir det lättare att se hur respektive fastighet berörs av föreslagen sträckning.

Under ”Dokument och kartor” (länk: öppnas i nytt fönster) (.pdf) Öppnas i nytt fönster finns nu en kartserie i skala 1:20 000 upplagd. De nya kartorna visar utredningskorridoren mer inzoomat, där fastighetsgränser, utredningskorridor samt föreslagen sträckning framgår.

Vänligen kontakta oss om du önskar utskrivna exemplar.

Samrådsperioden pågår och har förlängts

Samrådsperioden gällande sträckningsförslaget har pågått som planerat mellan 16 mars och 17 maj 2020. Vi uppmanar er som vill skicka in synpunkter att fortsätta göra det. Utifrån rådande omständigheter med coronaviruset och tidigare inställda informationsmöten, kommer samrådsperioden förlängas till cirka tre veckor efter att digitala informationstillfällen genomförts.

Exakta datum för digitala informationstillfällen är ännu inte bestämt. Svenska kraftnät återkommer med mer information så snart vi kan.

För er som önskar delta i samrådet på annat sätt än det digitala sättet som kommer erbjudas, erbjuder vi kontakt över telefon. Vi skickar även gärna samrådsunderlaget i tryckt form helt kostnadsfritt – beställ genom att skicka ett mejl till messaure-keminmaa@svk.se.