Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Nu finns ytterligare 9 svar tillgängliga från informationsmötet 20 oktober

Det har tyvärr tagit lång tid att i efterhand publicera svar på den stora mängd frågor som vi inte hann besvara under det digitala informationsmötet. Nu finns ytterligare några svar publicerade här på webben.

Under det digitala informationsmötet den 20 oktober fick vi i projektet in drygt 140 frågor genom mötesverktyget Slido. Det har därför tagit lång tid för oss att besvara samtliga och har publicerat våra svar löpande i efterhand. Nu kvarstår ett fåtal frågor som vi hoppas kunna besvara inom kort.

Samtliga publicerade frågor och svar hittar du även under menyn Dokument och kartor.  Öppnas i nytt fönsterSe under rubriken Samråd sträckningsförslag.

De frågor som besvarades under livesändningen redovisas inte skriftligen här på webben. Vi hänvisar istället till sändningen som finns tillgänglig i efterhand via Youtube.

Länk till sändningen (webblänk, öppnas i ny flik): https://youtu.be/jLcZeSiKsTw Öppnas i nytt fönster

Vad bemöter vi?

Vi har försökt att bemöta alla konkreta och relevanta frågor som berör den fortsatta processen och projekt Överby-Beckomberga. I vissa fall har informationen tyvärr varit svår att tolka varpå vi inte kunnat ge ett svar.

Saknar du svar på din fråga/information, vänligen kontakta oss på overby-beckomberga@svk.se.