Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Anstånd begärt och beviljat för rapporteringen av regeringsuppdrag ”Hantering av förfrågningar om nyanslutning eller om ökat abonnemang”

Svenska kraftnät har begärt anstånd hos Infrastrukturdepartementet med rapporteringen av regeringsuppdrag "Hantering av förfrågningar om nyanslutning eller om ökat abonnemang" till den 24 februari 2023.

Skälen till anståndet är att planeringen påverkats av att Svenska kraftnät fått andra regeringsuppdrag under året samt att behovet av detaljerad samverkan med andra myndigheter visat sig mer omfattande än vad det initiala arbetet pekade på.

Anståndet, som beviljades den 24 november av Infrastrukturdepartementet, gör gällande att Svenska kraftnät ska inkomma med rapport avseende "Hantering av förfrågningar om nyanslutning eller om ökat abonnemang" senast den 24 februari 2023.