Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Digitalt informationsmöte den 20 oktober

Den 20 oktober mellan kl.17.30 och 18.30 håller vi ett digitalt informationsmöte för dig som öppet vill ställa frågor till oss i projektet och få en kortare muntlig presentation om utbyggnadsförslaget.

På grund av rådande smittspridning av Covid-19 har vi inte möjlighet att hålla öppna hus som tidigare planerat. Istället bjuder vi in till ett livesänt informationsmöte via Youtube. Syftet med mötet är att ge er information och underlag inför era eventuella yttranden (synpunkter) vilka sedan sker skriftligen.

Notera att vi inte tar emot muntliga yttranden under livesändningen.

Livesändningen sker tisdagen den 20 oktober kl. 17.30–18.30.

Vi kommer att använda mötesverktyget Slido där du skickar in dina frågor till oss skriftligen och som vi sedan besvarar muntligt under livesändningen. Frågor som vi inte hinner att svara på under sändningen besvarar vi i efterhand här på webben.

Hur deltar jag på mötet?

Länk till livesändningen, agenda och instruktioner för att kunna delta publicerar vi här på webben senast måndag 19 oktober.

Hur kan jag få kontakt om jag inte kan närvara på mötet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller om du behöver mer underlag inför att du lämnar ditt yttrande. I menyn under rubriken Projektgrupp hittar du våra kontaktuppgifter och ett kontaktformulär om du hellre vill skicka ett mail.